Wersja kontrastowa:
Alt + Z
Treści strony:
Alt + X
Nawigacji strony:
Alt + C
Mapa Witryny:
Alt + V
Zupyjedna do wyboru |
|
---|---|
Rosół z makaronem, marchewką i pietruszką |
|
Francuska zupa cebulowa z grzanką serową |
|
Dania Głównedo wyboru sześć rodzajów mięs, dwie porcję na osobę |
|
Rolada śląska |
|
Kotlet devolay |
|
Pieczone pałki kurczaka w miodzie |
|
Tradycyjny kotlet schabowy |
|
Sakiewka schabowa z oscypkiem I boczkiem |
|
Chrupiące polędwiczki z kurczaka |
|
Grillowana pierś z kurczaka zapiekana pomidorem I mozzarellą I świeżą bazylią |
|
Rolada drobiowa nadziewana szynką parmeńska |
|
Indyk z grilla zapiekany serem I ananasem |
|
Surówki(3 DO WYBORU) |
|
Czerwona kapusta na ciepło |
|
Surówka z białej kapusty colesław |
|
Buraczki |
|
Surówka z marchwi z brzoskwinia |
|
Surówka z selera |
|
Surówka z czerwonej kapusty z prażonym słonecznikiem |
|
Bukiet warzyw |
|
Surówka sezonowa |
|
Mizeria (sezonowo) |
|
Modra kapusta |
|
Dodatki(3 DO WYBORU) |
|
Kluski śląskie |
|
Ziemniaki z wody z masłem I koperkiem |
|
Ziemniaki opiekane z rozmarynem |
|
Frytki |
|
Kopytka z masłem klarowanym |
|
Kluski szpinakowe z boczkiem i cebulką |
|
Puree warzywne |
|
Sos mięsny lub serowy / grzybowy |
|
Zimna Płyta(W FORMIE BUFETU SZWEDZKIEGO LUB PODAWANA W STÓŁ) |
|
Półmisek serów tradycyjnych & europejskich z winogronami I domową konfiturą |
|
Półmisek wykwintnych wędlin I pieczeni, mięs regionalnych oraz europejskich z bakaliami |
|
Tradycyjna galaretka drobiowa lub wieprzowa |
|
Delikatny pasztet szefa kuchni ze śliwką |
|
Tortilla z wędzonym łososiem lub grillowanym kurczakiem podanym na wyśmienitej sałatce |
|
Śledź w trzech smakach (piernikowej marynowanej pomarańczą, śmietanie z jabłkiem, I oleju z cebulką) |
|
Rolada z chrupiącym bekonem faszerowana ziołami |
|
Pieczywo mieszane, masełka smakowe |
|
Sałatki(2 DO WYBORU) |
|
Tradycyjna jarzynowa |
|
Sałatka bankietowa |
|
Sałatka grecka |
|
Sałatka orientalna z kurczakiem |
|
Sałatka egzotyczna z krewetkami |
|
Mieszane sałaty z marynowaną gruszką z burakiem, orzechem włoskim, sosem balsamicznym |
|
Sałatka szefa kuchni z grzankami I kozim serem |
|
Sałatka śledziowa |
|
Sałatka z tortellini |
|
Sałatka z paluszkami krabowymi z melonem I malinami |
|
Pierwsza Kolacja(1 do wyboru) |
|
Grillowane polędwiczki wieprzowe w sosie winnym na czeskim knedlu i sałatką z czerwonej kapusty |
|
Pionierskie Golonko w sosie pietruszkowym ziemniaki ziołowymi z sałatką szefa kuchni |
|
Bitki wołowe w sosie własnym z kluską szarą w towarzystwie sałatki skarmelizowanych buraków |
|
Rolada drobiowa nadziewana szynką parmeńska ziemniakiem francuskim i sałatką z kapusty włoskiej |
|
Tradycyjny szwajcar z ziemniakami zapiekanymi ziołami i fasolką szparagową |
|
Sandacz na pietruszkowo- selerowym puree i pomidorem zapiekanym serem pleśniowym |
|
Druga Kolacja |
|
Płonąca pieczeń góralska serwowana na sali przez kucharza |
|
chleb ze smalcem, nasze ogórki kiszone |
|
Trzecia Kolacja(1 DO WYBORU) |
|
Bogracz z kluseczkami |
|
Tradycyjny żurek śląski z pajdą chleba |
|
Barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikiem |
|
Pikantna zupa gulaszowa |
|
Wołowina po burgundzku. |
|
Boeuf Strogonow |
|
Dodatkowo |
|
Słodki poczęstunek - na każdym stoliku ciasteczka kruche, różne rodzaje ciasta, świeże owoce sezonowe |
|
Napoje zimne 2 litry na osobę |
|
Napoje gorące (bez limitu): |
|
W Cenie |
|
Obrusy w białym kolorze. |
|
Świece białe |
|
Serwetki płócienne |
|
Światła punktowe na suficie |
|
Pokrowce na krzesła białe lub czarne |
|
Dodatkowe Atrakcje |
|
Stół Wiejski własnego wyrobu 1500 zł swojskie smaki naszego regionu pod postacią, kiełbas, pieczeni, twarożków, boczku, serów, pasztetów, smalcu oraz ogórków i swojskiego chleba. Na ciepło gar zupy regionalnej |
|
Bufet Słodkości 1300 zł pyszne i ślicznie wyglądające deserki w różnych smakach, babeczki z owocami, muffinki, ciast w asyście torcików i owoców w czekoladzie |
|
Bufet alkoholowy z obsługą barmańską (cena do ustalenia) Fontanna Czekoladowa 600 zł + 3 zł/od osoby lejąca się kaskadowo smaczna czekolada, w której zamoczyć możemy smakołyki w postaci owoców, pianek, ciasteczek itp. |
|
Bufet Lemoniadowy 600 zł * |
|
Finger food 1500 zł pyszne przystawki na zimno i na ciepło, a także na słodko i na słono. Efektowne tartinki, rolady z cukinii, mini pizze, kulki serowe, kruche paluszki i inne. |
|
Pokaz fajerwerków (w atrakcyjnej cenie do ustalenia) |